ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που εσείς μας υποδεικνύετε σε όλη την Ελλάδα με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική, μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω έλλειψης κάποιου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Σε δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές, ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα E-mail με όλες τις λεπτομέρειες αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες έως € 48.99 είναι:
€2.50 για αποστολές εντός Αττικής
€3.50 για την υπόλοιπη Ελλάδα

Αν επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, υπάρχει χρέωση €1.00 επιπλέον των μεταφορικών για παραγγελίες έως €78.99.

Για παραγγελίες άνω των €49.00 η αποστολή είναι δωρεάν και χρεώνεστε με €1.00 αν πληρώσετε με αντικαταβολή.

Για παραγγελίες άνω των €79.00 η αποστολή και η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φαρμακείο μας, μόλις λάβετε από εμάς τη σχετική ειδοποίηση. Στο φυσικό χώρο του φαρμακείου μας μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με οποιαδήποτε χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Οι αποστολές προς Κύπρο γίνονται με υπηρεσία Ταχυμεταφορών και τα έξοδα είναι €18.00, ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται μόνο με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ

Η αποστολή γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία), με προτεραιότητα Α και tracking number

1-2 ΚΙΛΑ: € 26.00

0.5-1 ΚΙΛΑ: € 15.50 

0.1-0.5 ΚΙΛΑ: € 11.00

Η πληρωμή για παραγγελίες εκτός Ελλάδας γίνεται μόνο με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Η πάγια χρέωση εξόδων αποστολής εξωτερικού είναι €26.00 και ανάλογα με το βάρος του δέματος, σας χρεώνουμε μόνο το ανάλογο ποσό και το υπόλοιπο επιστρέφεται στην κάρτα σας.

Για αποστολές που υπερβαίνουν τα 2 κιλά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος.

Οποιαδήποτε επιπλέον έξοδα, όπως τελωνειακοί δασμοί, φόροι, έξοδα εκτελωνισμού κλπ., δεν περιλαμβάνονται στα έξοδα αποστολής και βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.